Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Kaipaatko esirukousta?

Sunnuntain 28.2. aiheena on rukous ja usko. Mikäli sinulla on sydämelläsi aihe, jonka puolesta pyydät rukousta, lähetä rukousaiheesi seurakunnalle ja aiheesi puolesta rukoillaan 28.2. Ristinummen messussa. 

Nuori rukoileva tyttö, kasvokuva

Ehkä olet joskus rukoillut niin palavasti, että se on ollut kuin painia Jumalan kanssa. Päivän tekstissä kerrotaan Jaakobista, joka paini Jumalan kanssa: "En päästä sua ennen kuin mua käyt siunaamaan”. 

Mikäli sinulla on sydämelläsi aihe, jonka puolesta pyydät rukousta, lähetä rukousaiheesi perjantaihin 26.2. klo 12:een mennessä sähköpostitse osoitteeseen maaria.perala@evl.fi tai seurakunnan verkkosivujen esirukouslomakkeella.  Linkki esirukouslomakkeeseen.
 
Rukousaiheesi puolesta rukoillaan Ristinummen seurakuntakeskuksen messussa klo 13. Messuun voi osallistua myös verkkokirkossa seurakunnan Youtube-kanavalla. 

Ristinummen seurakuntakeskuksen kappelissa messuun saa myös osallistua työntekijöiden lisäksi kymmenen seurakuntalaista. Liturgina Maaria Perälä, kanttorina Leena Lohikoski-Ojala, avustajana Arja-Riitta Iilahti. 
 

22.2.2021 14.25