Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Liikuntakirkko siirtyy vuodelle 2021

Helatorstaina 21.5. pidettäväksi suunniteltu ja nimekkäistä urheilijavieraistaan tunnettu liikuntakirkko siirtyy vuodelle 2021. Tapahtumasta on muodostunut perheiden yhteinen odotettu tapahtuma erityisesti liikuntaa harrastavien keskuudessa.

 

-    Odotin viime hetkeen saakka mahdollisuutta toteuttaa suositun ja odotetun kirkko- ja liikuntatapahtuman tänäkin vuonna. Mutta valitettavasti koronaepidemian aiheuttamat rajoitukset eivät siihen anna mahdollisuutta, sanoo liikuntakirkon vetäjä Mauri JV. Öljymäki.

Liikuntakirkko on sanajumalanpalvelus, jossa tapahtuman urheilijavieras osallistuu haastattelusaarnaan. Jumalanpalveluksen jälkeen on siirrytty Öljymäen ja urheilijavieraan vetämälle noin 20 minuutin kävelylenkille. Lopuksi on kokoonnuttu yhteen seurustelemaan seurakuntataloon tarjoilupöydän ääreen.

-    Mottoni on terve sielu terveessä ruumiissa, minkä hengessä olen liikuntakirkkoa valmistellut, Öljymäki sanoo.
-    Olin jo sopinut ystäväni, olympiavoittaja Arto Koiviston kanssa, vierailusta liikuntakirkossa. Liikuntakirkko oli valmiiksi suunniteltu lukuun ottamatta tervetulotoivotusta, harmittelee itsekin aktiiviliikkujana tunnettu Öljymäki.
Liikuntakirkko on järjestetty jo kuusi kertaa. Aikaisempina vuosina liikuntakirkossa ovat vierailleet mm. olympiavoittajat ja mitalistit Tapio Korjus, Juha Mieto, Kaarlo Maaninka, Marja-Liisa Kirvesniemi ja vuonna 2019 EM Juha Väätäinen.

 

15.5.2020 10.03