Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Valtakunnalliset vankilalähetyspäivät Vaasassa 1.–3.11.

Päivien yhteydessä, perjantaina 1.11. klo 19, järjestetään gospelkonsertti Vaasan kirkossa, joka vankilalähetyspäivien muun ohjelman tavoin on avoin kaikille kiinnostuneille. Konsertissa esiintyy tunnettu gospelmuusikko Jukka Leppilampi ja Jussi Taipale.

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien ja herätysliikkeiden yhteistyönä järjestettävät vuosittaiset, valtakunnalliset vankilalähetyspäivät "Totisesti uskon" järjestetään Vaasassa 1.3.11.2019. Päivien yhteydessä, perjantaina 1.11. klo 19 järjestetään gospelkonsertti Vaasan kirkossa, joka vankilalähetyspäivien muun ohjelman tavoin on avoin kaikille kiinnostuneille. Konsertissa esiintyy tunnettu gospelmuusikko Jukka Leppilampi ja Jussi Taipale. Konserttiohjelma maksaa 10 euroa. 

Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville. Suurin osa päivien osallistujista on vapaaehtoistyöntekijöinä hengellisessä vankilatyössä toimivia vankilalähettejä.  

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa perjantaina klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14. 

Suurin osa ohjelmasta pidetään Pelastusarmeijan tiloissa Raastuvankadulla 4.  

Lauantaina 2.11. klo 10.30–12 Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra Tuomo Klapuri johtaa raamattutuntia ”Kans ystäväni ja omaisten”. Raamattutunnin yhteydessä katsotaan Emilia -elokuva joka on tehty vangin lapsen näkökulmasta.

Lounastunnilla 2.11. klo 12–13.30 järjestetään vankilahistoriallinen kävelyretki, joka on Mathilda Wrede -kiertue Vaasan keskustassa. Vetäjinä toimivat Marja Paukkunen Vaasan vapaaseurakunnasta ja Erja Kahl-Huhtamäki Vaasan suomalaisesta seurakunnasta.  Tiedustelut: Erja Kahl-Huhtamäki puh. 044 480 8263.

Vankilalähetyspäivien ohjelma (pdf)

28.10.2019 11.15