Sanna Rahko nuorisotyönjohtajaksi

13.9.2019 11.44

Sanna Rahko nuorisotyönjohtajaksi Sanna Rahko aloittaa ma. nuorisotyönjohtajana 1.11.2019 alkaen.

Seurakuntaneuvosto valitsi Vaasan suomalaisen seurakunnan kolmen vuoden määräaikaiseen nuorisotyönjohtajan virkaan 1.11.2019 sosionomi (YAMK) Sanna Rahkon.

Vaasan suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvosto valitsi kolmen vuoden määräaikaiseen nuorisotyönjohtajan virkasuhteeseen  1.11.2019 alkaen sosionomi (YAMK) Sanna Rahkon.

Sanna Rahko on toiminut pitkään Vaasan suomalaisessa seurakunnassa nuorisotyönohjaajana.

Nuorisotyönjohtajan tehtävänä on muun muassa kehittää ja toteuttaa yhdessä kasvatustyön johtokunnan kanssa nuorisotyötä. Hän toimii nuorisotyönohjaajien esimiehenä ja osallistuu tarpeen mukaan toimintaan kuten rippikoulutyöhön.