Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Tutustu Vaasan herättäjäjuhlien Juhlaviestiin verkossa

Vaasan herättäjäjuhlat järjestetään 5. - 7.7.2024.  Vaasan herättäjäjuhlien painettu lehti, Juhlaviesti, ilmestyy jakoon Seinäjoen herättäjäjuhlille. Sitä on saatavana mm. seurakunnan tiloista sekä eri tapahtumista.  

 

 

Logossa tuulesta pullistuneet purjeet ja teksti Purjeisiini tuulta anna Ge vind i Seglen. Herättäjäjuhlat V...

Vaasan herättäjäjuhlien tunnus on Purjeisiini tuulta anna, joka on säe Siionin virsistä. Logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Mervi Nygård.

 

Tutustu vuoden 2024 herättäjäjuhlien juhlakaupunkiin Vaasaan!

Juhlaviesti toivottaa tervetulleeksi Vaasaan, tutustuttaa paikkakuntaan ja kertoo paikallisista palveluista. Lehden sisältöön voit palata useamman kerran vuoden aikana, seuraavaa juhlamatkaa suunniteltaessa. 

Juhlaviestiä jaellaan Seinäjoen herättäjäjuhlilla sekä Vaasan kaupungin ja lähiseurakuntien alueella vuosina 2023 - 2024. Lehteä on saatavilla seurakunnan toimitiloissa.

Lehden julkaisusta ja kustantamisesta ovat vastanneet Herättäjä-Yhdistys ja Vaasan suomalainen seurakunta. Juhlaviestin päätoimittaja on viestintätoimikunnan puheenjohtaja Oili Airaksinen-Ojala. 

 

 

Lue Juhlaviesti joko klikkaamalla kuvasta tai  tästä linkistä

Vaasaan kannattaa tutustua myös kaupungin herättäjäjuhlien koostesivulla osoitteessa: https://www.vaasa.fi/herattajajuhlat/

14.7.2023 04.00