Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Niin kuin taivaassa olis - Yhteislaulun syvyyttä ja iloa Huutoniemen kirkon kolmen lauluillan sarjassa 16.2. alkaen

Huutoniemen kirkossa pidetään tänä keväänä kolme yhteislauluiltaa, joissa tutustumme hengellisiin lauluaarteisiin. Laulujen sanat ja sävelet löytyvät kirkosta. Jokainen tulija kuuluu joukkoon.

Siionin virret


Ensimmäinen lauluilta on torstaina 16.2. klo 18.30. Silloin tutustumme körttiläisten laulukirjaan Siionin virsiin ja lähdemme veisuumatkalle kohti Vaasan herättäjäjuhlia, jotka pidetään kesällä 2024. Siionin virret ovat kaipaavien ja etsivien syvää rukousta. Laulua johtaa kanttori Samuli Niiles, joka asuu Jalasjärvellä. Pastori Alma Tuiskula kertoo missä vaiheessa herättäjäjuhlien valmistelut ovat. 

 

 

 

Siionin virsien laulu 16.2. johtaa kanttori Samuli Niiles, joka asuu Jalasjärvellä. Hän on paitsi laulumiehiä, myös paikkakunnalla niin pidetty vaikuttaja, että tuli valituksi ääniharavana Kurikan seurakunnan kirkkovaltuustoon peräti 320 äänellä.

Siionin laulut


Torstaina 16.3. klo 18.30 tutustumme vanhoillislestadiolaisten laulukirjaan Siionin lauluihin.  Monet Siionin laulujen sävelmät ovat helposti lähestyttäviä ja sanat puhuttelevat Kristuksen rakkaudella. Laulua johtaa Vaasan seudun Rauhanyhdistyksen lauluryhmä Viena Yrjänän johdolla ja juontajana on Pirkko Hurtig. Mukana ovat myös kanttori Valtteri Tuomisto ja pastori Petra Kero.

Elämäni viisu -ilta


Huhtikuussa 27.4. klo 18.30 vietämme Elämäni viisu -iltaa, mihin muutamat tunnetut persoonat tuovat laulutoiveitaan ja perustelut lauluvalinnalle. Illan juontaa Olli Autio. Musiikkia toteuttamassa ovat kanttori Sini Usmi, Sing the Joy -gospelkuoro ja houseband. Myös yleisö saa äänestää mikä laulu halutaan ehdottomasti laulaa yhdessä tuona  iltana. 

3.2.2023 13.36