graafinen kuva iloisesta hypähtävästä tytöstä ja pojasta

Sinä riität -perhetapahtuma - Tule yhdessä lasten kanssa viettämään kiva päivä Kirkkopuistossa!

18.5.2022 17.08

lauantaina 21.5. klo 14 – 16 Vaasan kirkossa ja Kirkkopuistossa on tarjolla lapsille ja lapsenmielisille kivaa tekemistä.

Kirkkopuistossa mm. pakohuonerastirata, pomppulinna, askartelupiste ja tehtäviä perheille.

Tarjolla on makkaraa, mehua, kahvia, makeaa piirakkaa sekä pelikirppis, jossa on vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuun hyväksi.

Kirkossa seikkaillaan klo 14, 14.30 ja 15.30 alkaen. Lapsi- ja nuorisokuorot esiintyvät klo 15 alkaen.

Tapahtuma järjestetään vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen paikallisella tuotolla yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Pelastakaa Lapset, Vaasan perheneuvonnan ja Vaasan suomalaisen seurakunnan lapsi-, nuoriso-, ja diakoniatyön kanssa.