Uutislistaukseen

Ammattikoulun oppilas avaa autonrenkaan ruuveja. Vaasan suomalaisen seurakunnan ja Vamian yhteisessä hyväntekeväisyystempauksessa tiistaina 26.4. vaihdettiin jälleen renkaita yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Renkaidenvaihtotempaus tuotti 2 700 euroa!

2.5.2022 14.18

Vaasan suomalaisen seurakunnan ja Vamian yhteisessä hyväntekeväisyystempauksessa tiistaina 26.4. renkaita kävi vaihtamassa yhteensä 90 autoilijaa. Lahjoitettavaa yhteisvastuulle kertyi upeasti 2 700 euroa.

Tempaukseen osallistuvien autoilijoiden määrä oli selvästi enemmän kuin viime syksynä, jolloin tapahtuma ensimmäisen kerran yhteistyössä järjestettiin.

Yhteisvastuukeräyksen tuotot ohjautuvat tänä vuonna 40 % Suomessa koronan seurauksista kärsiville nuorille sekä 60 % Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

- Olemme tästä hyvin iloisia sekä kiitollisia yhteistyöstä Vamialle, toteaa seurakunnan vapaaehtoistyön projektista vastaava Johanna Yli-Opas.