Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Vox Luminumin ja Vocal Puutarhan yhteiskonsertti

14.12.2018 13.11

Vocal Puutarhassa soivat naisäänet ja Vox Luminumissa miesäänet. Ohjelmistossa on joululauluja eri maista, perinteisiä ja uudempia kotimaisia joululauluja ja yhteislaulua.

Joululauluja eri maista, perinteisiä ja uudempia kotimaisia joululauluja ja yhteislaulua on luvassa Vox Luminum- ja Vocal Puutarha -kuorojen yhteiskonsertissa sunnuntaina 16.12. konsertissa. Konsertti alkaa Palosaaren kirkossa klo 19 ja siihen on vapaa pääsy. Konserttiin voi ostaa viiden euron ohjelmalehtisen, jonka tuotto lahjoitetaan lapsille Kauneimmat joululaulut –keräyksen kautta.

Vox Luminumia johtaa Katariina Korkman ja Vocal Puutarhaa Kaisa Launonen. Lauluryhmä Vocal Puutarha koostuu naisäänistä ja lauluryhmä Vox Luminum miesäänistä. Tässä konsertissa kuullaan kaikkia aikuiskuoromuotoja eli nais-, mies- ja sekakuoroa. Ohjelmistossa kuullaan mm. englantilaisia, venäläisiä ja serbialaisia lauluja, Lintujen joululaulu, Taivainen tähti, First Noel, Ave Maria. Yhteislauluina lauletaan En etsi valtaa loistoa ja Maa on niin kaunis.

 

Tervetuloa konserttiin!