Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Ääniteknikko seisoo yksin rakennuksen edessä. Tapahtumateollisuuden ja Kotimaanavun logot.

Tapahtuma-alan ammattilaisten avustusanomukset verkon kautta

8.7.2021 09.00

Oletko tapahtuma-alan ammattilainen ja menettänyt työmahdollisuuksiasi pandemian takia? Kesän aikana voit hakea suoraan avustusta Työt kielletty -keräyksen tuotosta osoitteesta https://bit.ly/avustushakemustyotkielletty.

Kotimaanapu toteuttaa yhteistyössä Tapahtumateollisuus ry:n kanssa valtakunnallisen Työt kielletty -keräyksen, jolla on kerätty lahjoitusvaroja tapahtuma-alalla työskenteleville ja heidän perheilleen. Vaikka koronatilanne rokotusten myötä hiukan helpottaakin, on kesältä yhä peruttu runsaasti tapahtumia.

Kesän loma-aikana avustukset on nyt avattu verkon kautta suoraan haettaviksi. Aiemmin avustusta on voinut hakea seurakuntien diakoniatyöntekijöiden kautta.

Apu toimitetaan perille konkreettisesti Kotimaanavun kautta lahjakortteina. Avustuksia jaetaan niin pitkään, kunnes kaikki lahjoituksin saatu tuotto on jaettu sitä tarvitseville.  

Tarvitset Y-tunnuksen tai verkkosivun

Sähköisellä avustushakemuksella vastataan vain niiden tapahtuma-alan ammattilaisten hakemuksiin, jotka toimivat Y-tunnuksella tai joilla on olemassa verkossa kotisivu tapahtuma-alaan liittyvään työhön. 

 

Mikä Kotimaanapu?

Lue lisää Kotimaanavun toiminnasta verkkosivuilta osoitteessa www.kotimaanapu.fi/

 

Linkki avustusanomusten sivulle: https://bit.ly/avustushakemustyotkielletty.