Tia-Maria Nord perheneuvojaksi

27.11.2020 09.07

Tia-Maria Nord valittiin uudeksi perheneuvojaksi Vaasan seurakuntayhtymään.

Tia-Maria Nord on teologian maisteri, pappi ja on suorittanut kirkon perheneuvojan erityiskoulutuksen. Nord on työskennellyt osa-aikaisena perheneuvojana Pietarsaaren seurakuntayhtymässä vuodesta 2016. Vuodesta 2019 myös osa-aikaisena perheneuvojana Seinäjoen seurakunnassa. Vuosina 2011–2016 Nord työskenteli seurakuntapastorina Vaasan ruotsalaisessa seurakunnassa.

Perheneuvojan virka Vaasan seurakuntayhtymässä vapautuu, kun Päivi Ylimäki siirtyy eläkkeelle tammikuussa 2021. Tia-Maria Nord odotetaan aloittavan virassa helmikuussa 2021.

Perheneuvojan virkaa haki 15 henkilöä. Kolme henkilöä kutsuttiin haastatteluun, ja kaksi heistä lähetettiin kirkon perheneuvojan soveltuvuustestiin. Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi uuden perheneuvojan kokouksessaan 26.11.2020.