Aikuisten ja lasten sururyhmät aloittavat tammikuussa

2.12.2019 12.30

Sururyhmät aloittavat tammikuussa

Päiväryhmä aloittaa torstaina 16.1. ja iltaryhmä keskiviikkona 15.1. Sururyhmään voi ilmoittautua mukaan 8.1. saakka. Myös 4 - 12-vuotiaiden lasten sururyhmä aloittaa tammikuussa.

Sururyhmät

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat jakaa suruasi ja kokemaasi luottamuksellisissa keskusteluissa pienryhmässä muiden lähiomaisensa menettäneiden kanssa. Ryhmässä annetaan tilaa puhua, mutta myös mahdollisuus olla hiljaa. On hyvä, että ryhmään tullessa omaisen kuolemasta on kulunut jo joitakin kuukausia. Ryhmät kokoontuvat papin ja diakoniatyöntekijän johdolla kahdeksan kertaa, ja on suositeltavaa osallistua jokaiselle tapaamiskerralle.

Seuraavat sururyhmät kokoontuvat kevättalvella 2020.

Päiväryhmän aloitus torstaina 16.1. klo 13 pienessä seurakuntasalossa Koulukatu 26. Ohjaajina diakoni Johanna Båtman ja pastori Tuija Storbacka.

Iltaryhmän aloitus keskiviikkona 15.1. klo 17.30 Palosaaren seurakuntatalolla Toivonkulman kerhotilassa. Ohjaajina diakonissa Minna Hirvilammi ja pastori Timo Kaukomaa.

Ilmoittautumiset  8.1.2020 mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 06 326 1209.

Lasten oma sururyhmä

4 - 12-vuotiaiden lasten sururyhmä aloittaa 11.1. Vanhan Vaasan pappilassa. Ryhmään voi vielä ilmoittautua mukaan. Sururyhmässä lapsi tapaa muita lapsia, jotka ovat samankaltaisessa elämäntilanteessa. Lapsi saa ryhmässä ilmaista ajatuksiaan ja tunteitaan erilaisen toiminnan ja yhdessä tekemisen kautta.

Ryhmä on suljettu ja se kokoontuu kuusi kertaa 1,5 tunnin ajan. Illan aikana lapset saavat pienen iltapalan. Sururyhmät ovat maksuttomia.

Ryhmä on sekä vaasalaisille että mustasaarelaisille. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu tästä.

Tiedustelut:

vaasalaiset: puh. 044 480 8221 / anne.bexar@evl.fi tai puh. 044 480 8241 / monika.heinonen@evl.fi

mustasaarelaiset: puh. 044 595 9273 / soile.karppi@evl.fi