Esirukouspyyntö

Voit halutessasi pyytää esirukousta niiden ihmisten tai asioiden puolesta, joista kannat huolta. Voit pyytää sitä seurakunnan työntekijöiltä tai voit jättää kirjallisen pyynnön kirkkojen eteisissä olevaan laatikkoon. Voit myös jättää esirukouspyyntösi oheisella lomakkeella.

Esirukouspyynnöt viedään joko jumalanpalvelukseen tai seurakunnan rukousryhmiin. Rukouspyyntösi aihe voi olla mukana esirukouksessa seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa, jos olemme saaneet viestisi torstaina klo 12 mennessä. Viikonlopun aikana tulleet pyynnöt voivat olla sitä seuraavan viikonlopun jumalanpalveluksessa, loma-aikana viive voi olla pidempi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.