Vapaaehtoistoiminta

vapaaehtoistyo.fi vaasa

Oletko elämänvaiheessa, jossa voisit antaa aikaasi ja tehdä pieniä palveluksia muille ihmisille?

Vapaaehtoistyo.fi-verkkopalvelu kokoaa auttamisesta kiinnostuneet seurakuntalaiset yhteen

Vaasan suomalaisessa seurakunnassa toimii satoja seurakuntalaisia erilaisissa tehtävissä. Seurakuntalaisia tarvitaan esimerkiksi remonttiavuksi, hengelliseksi ystäväksi, yhteisvastuukerääjiksi, tukihenkilöiksi, kolehdinkerääjiksi, Tuomasmessu-avustajksi, Palvelevan puhelimen päivystäjiksi  jne.

Vapaaehtoistyo.fi on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto. Vapaaehtoistyo.fin tehtävänä on tarjota seurakuntalaisille mahdollisuuksia auttaa ja palvella avun tarvitsijoita sekä koota yhteen eri paikkakuntien auttamistyötä.

Klikkaa www.vapaaehtoistyo.fi, ja tule mukaan. Löydä oma tapasi auttaa!

Sivu päivitetty 12.06.2018 klo 15:17 - Marie Mattila