Suomi 100

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivänä 6.12.2017.
Tervetuloa itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksiin:

klo 10 Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus Vaasan kirkossa

Liturgeina Eva Thölix ja Hanna Jern, saarna Krister Koskela ja Mikael Forslund, urkuri Dan Andersson, Katariina Korkman, Lottakuoro, Sulvan puhallinorkesteri, joht. Asko Hiipakka. Seppelpartion lähettää kaupunginjohtaja Tomas Häyry. Täytekakkukahvit kryptassa. Tilaisuus on kaksikielinen.

klo 16 Suomalainen messu Vaasan kirkossa

Tuomo Klapuri, Teijo Peltola, Tuija Niemistö, Sing The Joy, Suomi 100 -juhlakuoro. Täytekakkukahvit. Messu järjestetään yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa.
Stemmassa pysyvät laulutaitoiset, tervetuloa Suomi 100 -juhlakuoroon laulamaan Finlandia. Harjoitus klo 15.30 kirkon kuorissa.

Juhlaliputus ja -juhlavalaistus

Vaasan seurakuntayhtymä juhlistaa 100-vuotiasta Suomea itsenäisyyspäivänä 6.12. soittamalla kirkonkelloja klo 18 jokaisessa kirkossamme.

Juhliminen alkaa virastotalolla jo itsenäisyyspäivän aattona, kun Koulukadulla liput nostetaan salkoihin klo 18. Muissa kiinteistöissä liputus alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 8 ja jatkuu kello 22 saakka.

Vaasan kirkko ja Vähänkyrön kirkko juhlavalaistaan valkoisella valolla 5.12. klo 18–7.12. klo 9. Vaasan kirkon edessä oleva joulukuusi on myös juhlakoristeltu Suomen satavuotisjuhlan ja veteraanien kunniaksi sinivalkoisilla nauhoilla, joissa lukee ”Vapaa, Fri”.

Suomi 100 -verkkosivut.

Bannerin kuva: Suomi 100 / Leena Koskela.

Sivu päivitetty 04.12.2017 klo 11:08 - Sari Mäenpää