Opiskelijat ja nuoret aikuiset

Yhdessä voimme saada paljon aikaan

Jokaisen on tärkeää löytää oma paikkansa seurakunnassa. Nuorilla aikuisilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus toteuttaa monenlaista toimintaa seurakunnassa työntekijän tuella.

Opiskelijat

Kaipaatko keskustelukumppania

• pohtimaan ihmissuhteitasi?
  • omissa tai läheisesi kriiseissä?
  • elämän mielekkyyden kysymyksissä?
  • uskonnollisessa pohdinnassasi?
  • opiskelun tai työn tuntuessa rasittavalta?
  • uupumuksen uhatessa?

Älä jää yksin! Voit ottaa yhteyttä oppilaitospappiin, kun tunnet tarvitsevasi kahdenkeskistä, luottamuksellista keskustelua ja tukea. Voit myös kysyä kaikkia kirkollisiin toimituksiin, aikuisrippikouluun tai seurakuntien toimintaan liittyviä kysymyksiä. Palvelu on sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Nuoret aikuiset

Säännöllinen viikkotoiminta, nuorten aikuisten säkkituolikirkko ja peli-ilta kokoontuvat vuoroviikoin. Tarkempaa tietoa löydät liittymällä Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa.

Olet tervetullut myös kaikkeen muuhun toimintaan, mitä seurakunnassamme järjestetään eri-ikäisille. Seurakunta olemme me kaikki kristityt yhdessä, yhdessä olemme enemmän. Tule kehittämään toimintaa ja anna kaikkien Jumalan lahjojen tulla käyttöön. Mitä sinä voisit tehdä?

Papin kanssa voi tulla keskustelemaan myös Vaasan seurakuntayhtymän virastotaloon osoitteessa Koulukatu 26. Sovitaan etukäteen sähköpostilla tai puhelimella aika ja paikka. Sinun henkilökohtaisissa asioissasi pappia sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Matkoski Mikko
nuorisotyönohjaaja, Vaasan suomalainen seurakunta