nuorisotila cross

Nuorisotila Cross

Cross on Vaasan ev.lut seurakuntien nuorisotila joka sijaitsee keskustassa osoitteessa Kauppapuistikko 4. Crossiin voi tulla viettämään aikaa yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa jutustelun, pelailun tai vaikkapa kahvikupposen merkeissä.  Crossissa on myös mahdollisuus tavata seurakunnan nuorisotyönohjaajia ja pappeja jos mielessä on jotakin, josta haluaa jutella.

Nuorisotyönohjaajien läsnäolo luo Crossissa turvallisuutta. Alkoholin ja päihteidenkäytön suhteen on selkeä nollatoleranssi ja pääsylippunasi sisään toimii selvä pää.

Nuortenilta

Nuortenilloissa voit tulla tapaamaan tuttuja ja pelailemaan lautapelejä, biljardia ja pingistä. Yhdessä hiljennytään myös hartauteen.
Nuortenillat ovat Crossissa keskiviikkoisin klo 18-21.00.

Cross on kesän aikana auki seuraavina keskiviikkoina: 3.6., 10.6, 17.6. ja 5.8.

Kaikkea muuta!

Seuraa meitä IG:ssä ja FB:ssä saadaksesi ajankohtaista tietoa Crossin toiminnasta!

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa