Nuoret

keskiviikkoisin klo 18–21
perjantaisin klo 18–22

Avoinna 1.6.–31.8.:
keskiviikkoisin klo 18–21 (kiinni 22.6., 3.8. ja 10.8.).

Seurakunnan nuortentilassa Crossissa järjestetään säännöllistä toimintaa nuorille ja opiskelijoille. Crossiin voit tulla viettämään aikaa yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa jutustelun, pelailun tai vaikkapa kahvikupposen merkeissä. Kioskin antimien lisäksi tarjolla on Raamatun eväitä hengelliseen nälkään. Crossissa on myös mahdollisuus tavata seurakunnan nuorisotyöntekijöitä, jos mielessä on jotakin, josta haluaa jutella.

Crossissa on turvallista olla ja siellä on aina paikalla aikuisia ihmisiä. Alkoholin ja päihteidenkäytön suhteen on nollatoleranssi ja pääsylippunasi sisään toimii selvä pää.

Nuortenleirit

Nuortenleirit ovat rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettuja viikonloppuleirejä, joita järjestetään syksyisin ja keväisin seurakunnan omissa leirikeskuksissa. Nuortenleirille lähdetään pitämään hauskaa yhdessä muiden kanssa, hiljentymään hetkeksi elämän suurien kysymysten äärelle ja keräämään voimia arjessa jaksamiseen.

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen. Isoskoulutus antaa valmiudet toimia isosena rippikoululeirillä sekä monissa muissa ryhmänohjaus- ja vastuutehtävissä. Isoskoulutuksessa tutustut moniin uusiin ihmisiin, opit uusia leikkejä, leiritaitoja ja vinkkejä positiivisen hengen luomiseen. Opit uutta itsestäsi, kotiseurakunnastasi, Jumalasta ja Raamatusta. Koulutus sisältää kokoontumisia kerran kuussa sekä leirejä, teemapäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan. Isoskoulutus on maksuton, mutta leireistä peritään osallistumismaksu. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit hakea apuisoseksi kesän rippikoululeireille.

Isoskoulutuksen päivämäärät löydät nuorten tapahtumakalenterista sivupalkista.

Uudet isoset voivat ilmoittautua isoskoulutukseen 8.9. saakka tästä.

Toisen vuoden isoskoulutus eli "jatkavien isoskoulutus" alkaa Crossissa 16.9. 2017 klo 13.00.

Nuorisotoimisto

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs