Martin kesäkahvila

Tervetuloa kaffelle!

Kahvila on auki Huutoniemen kirkon pihalla tiistaisin ja torstaisin 25.5.–17.8. klo 16–19.

Reformaatio käynnistyi 500 vuotta sitten vuonna 1517, kun Martti Luther julkaisi 95 teesiään anekauppaa vastaan. Tämän seurauksena syntyivät protestanttiset kirkkokunnat, joihin myös oma evankelisluterilainen kirkkomme kuuluu. Martin kesäkahvila juhlistaa reformaation merkkivuotta.

Kahvia, teetä ja naposteltavaa tarjoilevat Huutoniemen eri porukat:
Purolan kyläyhdistys, Vaasan kaupungin perhekeskus, Huutoniemen kirkkokuoro, Teeri-Kiila ry, Huutoniemen avoin aamupiiri, Jukolan rakentajat - Jukolas Byggare ry, Huutoniemen-Ristinummen alueneuvosto, Edvininpolun perinneseura, Ristinummen lähetyspiiri, seurakunnan perhetyö, seurakunnan naistyöryhmä ja lukuisa joukko seurakunnan työntekijöitä. Tarjottavat herkut leipoo Linda Kuparisen 4H-yritys Kotileipomo Herkkuhetki.

Kilauta kippoon halutessasi pieni kahviraha, tuotto menee Huutoniemen-Ristinummen alueen diakoniatyöhön.

Tulossa kahvilan ohjelmistossa

Tiistaina 20.6. klo 17 järjestetään tietokilpailu, ja illan aikana lauletaan myös kesäisiä yhteislauluja.
Torstaina 22.6. kahvila on suljettu.

#missämarttiluuraa #armoa2017 #reformaatio500 #kukaaneijääyksin #vaasansuomalainenseurakunta

Sivu päivitetty 16.06.2017 klo 11:50 - Eveliina Pylväs