Hei ystävä! Tänä vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta siitä, kun koululaisten parissa alettiin tekemään seurakunnassa työtä. Tämän seurauksena on pidetty lukemattomia kerhoja, leirejä ja muuta toimintaa. Nyt haluamme kerätä ja julkaista vuoden mittaan tarinoita koululaisten parissa tehtävästä työstä. Kirjoita tällä lomakkeella oma kokemuksesi seurakunnan kerhoista, leireistä tai muusta toiminnasta, johon olet koululaisena osallistunut.

Toivomme, että saamme tarinoita eri ikäisiltä Vaasassa toiminnassa mukana olleilta. Sinun ei tarvitse ajatella, että muistosi ei ole mitenkään merkittävä tai tärkeä, haluamme kuulla kaikenlaisia tarinoita.

Osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti.

Tarinasi koululaisten toiminnasta
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Yksilöivä teksti Päivitä CAPTCHA Päivitä CAPTCHA

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.