Vanhan Vaasan pappilan ja Huutoniemen kirkon geokätköt

Tässä on ohje geokätköille, jotka ovat toistaiseksi. Vanhan Vaasan pappilan pihapiirissä ja Huutoniemen kirkon ympärillä ja sisäpihalla.

Ohjeet:

• Tarvitset oman kynän. (jos ei tullut mukaan voit vain etsiä ja jättää kirjaamisen toiseen kertaan)
  • kirkon ympäriltä ja sisäpihalta löytyy purkkeja, joiden koordinaatit ja vihjeet ovat alla.
  • Voit etsiä myös pelkillä vihjeillä, tämä saattaa olla haastavaa
  • Syötä koordinaatti esimerkiksi Google Mapsiin tai muuhun karttaohjelmaan.
  • Koordinaatti ei ole tarkka, etsi n. 10 metrin alueelta vihjeen avulla.
  • Purkki voi olla hyvin pieni.
  • Kun löydät purkin, sen sisällä on lokikirja, kirjoita haluamasi nimimerkki tai oikea nimesi sekä päivämäärä.
  • Palauta lokikirja purkkiin, ja purkki sinne, mistä sen löysit.
  • voit postata sosiaaliseen mediaan #Huutoniemenkirkonkätköt tai #vanhanvaasanpappilankätköt ja instagramissa voi mainita @vaasan_koululaiset
  • Ohjeistus ja koordinaatit löytyvät ilmoitustaululta sekä netistä: https://www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/tule-mukaan/koululaiset/katkot
  • Voit selvittää raamatunkohdan, joka selviää kätköistä ja etsiä sen vaikka osoitteessa raamattu.fi. Raamatunkohta on psalmi eli sinun pitää etsiä puuttuvat           numerot: PS. _ _ _ : _ _. Voit myös pelkästään etsiä kätköt.

Muistathan palauttaa kätkön samalla tavalla kuin se oli! Löytämisen iloa!

Huutoniemen koordinaatit ja vihjeet:

1. Koordinaatti: 63°05'46.4"N 21°39'49.9"E (63.096230, 21.663854)                                                                                                                           Vihje: ”Mihin voisi tarttua magneetti?”

2. Koordinaatti: 63°05'46.3"N 21°39'48.7"E (63.096194, 21.663538)

Vihje:  ”Täältähän näkee hyvin!” Ylhäällä mutta alla.

3.Koordinaatti:  63°05'47.9"N 21°39'49.3"E (63.096644, 21.663693)