Koululaiset

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Tulemalla mukaan sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja Jumalaan ja Jeesukseen. Toiminta on hauskaa tekemistä pelaillen, askarrellen, liikkuen, laulaen. Mukana on aina nuorisotyönohjaaja, joka on valmis kuuntelemaan niin iloissa kuin suruissa. Toimintaan kuuluu (lisätietoa kuvaa klikkaamalla):

leirit2muunnospekkajamatti pikkukuvamuunnos2kerhot2muutos2

Meillä on viikottaisia kerhoja sekä yhden vuorokauden viikonloppuleirejä syksyisin ja keväisin. Hiihtolomalla ja kesällä järjestetään kahden vuorokauden leirit. Järjestämme myös retkiä mm. Powerparkiin keväällä, perheiden toimintailtoja perhepäiviä, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–14-vuotiaat voivat osallistua apuohjaajakoulutukseen ja rippikoulun käyneiden kerhonohjaajakoulutukseen.

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - koululaiset ja perheet.

Tiedustelut

Brisk-Mosander Kristiina
Puhelin:+358 44 480 8248
Varhaisnuorisotyö,
Palosaaren - Gerbyn alue.
Kehitysvammatyö
Brisk Mosander Kristiina e