Koululaisille

Huom! Tällä hetkellä kaikki kokoontumista vaativat toiminnat ovat peruttu. Poikkeusajan toimintaa:

Instagram: @vaasan_koululaiset

Facebook: Vaasan suomalainen seurakunta / lapset, koululaiset ja perheet

Torstaisin  klo 14 livekerho Youtubessa, Vaasan suomalaisen seurakunnan kanavalla.  Jatkuu toukokuun, ei helatorstaina.

perjantaisin hartaus ilmestyy Instagramissa ja Facebookissa.

maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina liikuntavinkki ilmestyy Instagramissa ja Facebookissa.

Tiistaisin toukokuun ajan klo 14 tulee kokeiluun Minecraft-kerho, johon tulee ilmoittautuminen. Linkki tulee tänne. Mukaan mahtuu 9, jos et mahdu niin kannattaa jäädä jonoon, jos se toimii niin tulee mahdollisuus päästä jonostakin. Osallistuminen on mahdollista windows 10, nintendo Switch, xbox sekä mobiilisovelluksilla. Ilmeisesti Playstation ei ole yhteensopiva tässä. Minecraft on maksullinen sovellus, mobiililaitteisiin alle kympin. Kerho on kuitenkin maksuton.

Edellä mainituissa somekanavissa tapahtuu muita satunnaisia juttuja, kannattaa seurata! Lisäksi laita seurantaan Youtubessa Vaasan suomalainen seurakunta.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Kerhot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia viikottain.  Leirejä järjestetään viikonloppuisin, hiihtolomalla ja kesälomalla.

Meillä on myös retkiä, perheiden toimintailtoja, 10- synttärit, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–15-vuotiaat voivat osallistua ohjaajakoulutukseen ja toimia sen jälkeen apuna kerhoissa, tapahtumissa ja leireillä.

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - lapset, koululaiset ja perheet. Seuraa myös Instagramissa: @vaasan_koululaiset

Kouluikäisiä istumassa Huutoniemen kirkon etummaisilla penkeillä aloittamassa musiikkihetkeä.
Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret