Koululaisille

Syksyn kerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele vapaita kerhopaikkoja varhaisnuorisotyöntekijöiltä.

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia viikottain.

Leirejä järjestetään viikonloppuisin, hiihtolomalla ja kesälomalla. Meillä on myös retkiä, perheiden toimintailtoja, 10-synttärit, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–15-vuotiaat voivat osallistua ohjaajakoulutukseen ja toimia sen jälkeen apuna kerhoissa, tapahtumissa ja leireillä.

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - lapset, koululaiset ja perheet. Seuraa myös Instagramissa: @vaasan_koululaiset

Kouluikäisiä istumassa Huutoniemen kirkon etummaisilla penkeillä aloittamassa musiikkihetkeä.

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret