Koululaisille

Huom! Tällä hetkellä kaikki kokoontumista vaativat toiminnat ovat peruttu. Poikkeusajan toimintaa:

Instagram: @vaasan_koululaiset

Facebook: Vaasan suomalainen seurakunta / lapset, koululaiset ja perheet

- Vielä kesäkuun ajan perjantaisin hartaus ilmestyy Instagramissa ja Facebookissa.

- Edellä mainituissa somekanavissa tapahtuu muita satunnaisia juttuja, kannattaa seurata! Lisäksi laita seurantaan Youtubessa Vaasan suomalainen seurakunta.

- Syksyllä alkaviin kerhoihin ilmoittautuminen on nyt auki. Löydät linkin ilmoittautumiseen etusivun ilmoittautuminen kohdasta.

Kerhoilmoittautuminen

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Kerhot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia viikottain.  Leirejä järjestetään viikonloppuisin, hiihtolomalla ja kesälomalla.

Meillä on myös retkiä, perheiden toimintailtoja, 10- synttärit, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–15-vuotiaat voivat osallistua ohjaajakoulutukseen ja toimia sen jälkeen apuna kerhoissa, tapahtumissa ja leireillä.

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - lapset, koululaiset ja perheet. Seuraa myös Instagramissa: @vaasan_koululaiset

Kouluikäisiä istumassa Huutoniemen kirkon etummaisilla penkeillä aloittamassa musiikkihetkeä.
Kilpailu arkin eläimet hukassa.
Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret