Koululaisille

Huutoniemen kirkon sisäpihalla, ikkunoissa on rakennettu pääsiäispolku, jota voi katsella ja lisäksi kuunnella...

Julkaissut Vaasan suomalainen seurakunta Tiistaina 23. maaliskuuta 2021

Tiedustele vapaita kerhopaikkoja varhaisnuorisotyöntekijöiltä.

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia viikottain.

Leirejä järjestetään viikonloppuisin, hiihtolomalla ja kesälomalla. Meillä on myös retkiä, perheiden toimintailtoja, 10-synttärit, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–15-vuotiaat voivat osallistua ohjaajakoulutukseen ja toimia sen jälkeen apuna kerhoissa, tapahtumissa ja leireillä.

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - lapset, koululaiset ja perheet. Seuraa myös Instagramissa: @vaasan_koululaiset

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret