Tilat » Seurakuntakodit

Suvilahden seurakuntakoti - Uumajankatu 2, 65350 Vaasa (Katso kartta)

• Istumapaikkoja tilassa:
  • Yhteyshenkilöt:
    Hannes Ylinen
    Puh. +358 44 480 8424
    hannes.ylinen@evl.fi

Tilavaraukset:

Puhelinpalvelu arkisin klo 9–11 puh. +358 44 480 8403
s-posti: vaasan.tilavaraukset@evl.fi

Tilavarauksen voi myös tehdä sähköisen tilavaruslomakkeen kautta.

Arkkitehtitoimisto Slotte & Schützin suunnittelema seurakuntakoti on valmistunut v. 1990, jossa seurakuntasalin lisäksi on päiväkerhokerhotilat. Tilat soveltuvat kirkollisten toimitusten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Seurakuntatilat ovat kiinteistön 2. kerroksessa, johon pääsee hissillä. Seurakuntasalin yhteydessä on keittiötila tarjoiluastioineen 80 hengelle.

Salissa on istumapaikat 110 hengelle. Seurakuntasalissa on 3-äänikertaiset urut (H. Heinrich )sekä piano ja äänentoistojärjestelmä.

Kirkkosalin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.