Joulurauhan julistaminen metsän eläimille

Pyhiinvaeltajankirkko

Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha!

Joulun syvin sanoma rauhasta, armosta ja rakkaudesta kuuluu kaikille luoduille. Tule kanssamme viemään joulun rauha ja siunaus myös metsän eläimille.

Tarjolla hartauden jälkeen on glögiä ja piparkakkuja. Voit ottaa mukaan istuinalustan ja halutessasi myös lyhdyn.

Alta löydät ajo-ohjeet perille. Pyydämme järjestämään kimppakyytejä!

Miten löydät Pyhiinvaeltajankirkolle:
Osoite on Djupkastintie 29, 65760 Norrskat
Aja 15 kilometriä Vaasan keskustasta kohti Raippaluotoa ja käänny oikealle ennen Raippaluodon sillalle johtavaa pengertietä. Viitassa lukee Köklot 13 km.
Jatka Köklotintietä 18,5 kilometriä ja käänny vasemmalle ennen Norrskatin kylää Köklotintie 1862b kohdalta Djupskatintielle.
Kirkolle vievän tien risteyksen koordinaatit ovat 63.3139 21.6691 (linkki GoogleMapsin karttapaikalle).
Aja suoraan tieuraa 1,4 kilometriä ja olet määränpäässä Pyhiinvaelluspolun läheisellä parkkipaikalla. (Huom. älä käänny paremman tien ohjaamaan suuntaan).
Polun lähtöpisteen koordinaatit ovat 63.3101 21.646 (linkki GoogleMapsin karttapaikalle)
Kävele metsään parkkipaikan vieressä olevasta riukuaitaportista Pyhiinvaelluspolulle!

Huutoniemi - Ristinummen alue, vapaaehtoistyö.

Työpaikkapappi, yhteiskuntatyö, naistyö, Palosaaren - Gerbyn alue.

kanttori

Keskikaupungin alue, nuorisokuoro Merina, kamarikuoro Canticum Maris, Vaskiyhtye Vaasa Brass

Vapaapäivät ovat pääsääntöisesti maanantait ja tiistait.