Retki Köklot

ke 27.9. klo 9.00 – 16.00
Metsä meri puusta tehty alttari.Alttaripöytää koristaa oleva kala. Alttarilla lyhtyjä.

Pyhiinvaeltajankirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule mukaan retkelle Pyhiinvaeltajan kirkolle Köklottiin, jossa hartaus. Raippaluodon kirkossa ja kirkon pihassa "Astrid-piika" kertoo Raippaluodon historiaa. Lounas syödään Berneys ravintolan buffet pöydästä ja iltapäiväkahvit nautimme Sommaröhallenissä.
Kuva: diakonissa Minna Hirvilammi Pyhiinvaeltajan kirkon alttari.

Lähtö Huutoniemen kirkon parkkipaikalta kello 9.30 paluu samaan paikkaan kello 16.00. Retken ilmoittautuminen alkaa 6.9 ja päättyy 22.9.
Retkelle ilmoittaudutaan nettilinkin tai kirkkoherranvirastoon soittamalla 06 326 1209 ( avoinna ma-pe kello 9-15) Retken hinta 15 e. Retken voit maksaa myös nettipankissa, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi. Retkipäivänä maksaessasi varaa mukaan tasaraha. Retken hintaa kuuluu bussikyyditys, lounas ja iltapäiväkahvi. Voit varata rahaa myös ostoksia varten kahvilassa, jossa paikallisia käsitöitä, leivonnaisia, elintarvikkeita ja muita tuotteita myytävänä. Retkellä kävellään metsämaastossa ja ollaan ulkona. Varaa hyvät maastoon sopivat jalkineet ja sään mukainen vaatetus. Ota mukaan myös istuinalusta ja lisälämmikkeeksi villahuivi. Voit pyytää mukaan myös avustajan, joka ilmoittautuu retkelle ja maksaa retkimaksun.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Vaasan suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.