Perhetapahtuma

la 27.5. klo 14.00 – 17.00

Vaasan kirkko

Iloinen perhetapahtuma Vaasan kirkossa ja kirkkopuistossa, monenlaista toimintaa eri ikäisille.
Vanhemmat, kummit ja isovanhemmat, tervetuloa viettämään mukavaa iltapäivää lasten kanssa!

Kirkkopuistosta löytyvät askartelupiste, keppihevosrata, rastirata kouluikäisille sekä pomppulinna, ninjajuoksuseinä ym.

Puistosta löytyy myös tarjoilupiste sekä pelikirppis, josta voit ostaa pikkurahalla pelejä ja leluja lapsille. Kirppiksen tuotto ohjataan Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi. Keräyksen teemana on tänä vuonna nuorten väkivallan ehkäisy.

Kirkon urkuparvella klo 14.30, 15.30 ja 16.30 Urkusatu NOOAN ARKKI
Tule kuulemaan, näkemään ja kokemaan ihmeellinen kertomus Nooasta, joka rakensi suuren arkin. Miltä kuulostaa, kun erikokoisia eläimiä rientää arkkiin? Entä miksi taivaalle kohoaa lopulta kaunis sateenkaari?

Kryptassa sadunkerrontaa klo 15 ja 16

Tapahtuman järjestävät Vaasan suomalainen seurakunta, Kirkon perheneuvonta, MLL Vaasan yhdistys ja Vaasan Pelastakaa Lapset ry

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille