Kehitysvammaisten tuki ry Joulujuhla

su 11.12. klo 13.00 – 15.30

Iso seurakuntasali

Vaasan suomalaisen seurakunnan ja Vaasan seudun Kehitysvammaisten Tuki ry järjestämä joulujuhla

Joulujuhlassa yhteislaulua, jouluevankeliumi, esityksiä, näytelmä ja joululeikkejä. Mukana kehitysvammatyönpastori Marja-Liisa Latvatalo, diakonissa Minna Hirvilammi ja Kehitysvammaisten Tuki ry:n työntekijöitä.
Puuro- ja kahvitarjoilua varten ilmoittautuminen diakonissa Minna Hirvilammi vain tekstiviestillä (044 4808266) tai sähköpostilla (minna.hirvilammi@evl.fi) viimeistään 28.11 mennessä.
Lisätietoja Kehitysvammaisten tuki ry:n sihteeri Riitta Mäenpää p. 050 558 2933.

• Nuorille Nuorille

diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.