Nummen olkkari

ma 26.9. klo 12.00 – ke 21.12. klo 14.30
kuva tuoleista ja sohvasta. Tauluja seinällä, joissa enkelinkuvia. Sohva on ruskea ja tuolit vaaleita.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari - ei yksin vaan yhdessä! Avoimet ovet, olet tervetullut mukaan! Nummen olkkarin vierailijoista ja ohjelmasisällöstä on tietoa ilmoitustaululla, seurakunnan nettisivuilla, Facebookissa ja Instagram-sivustolla. (FB: Vaasan suomalaisen seurakunnan diakonia, Instagram: vaasandiakonia).

Maanantaisin on tarjolla päiväkahvit kello 12 alkaen ja sen lisäksi vaihtuvia vierailijoita, askartelua, bingo tai muuta ohjelmaa. Tiistaisin on seurakunnan tarjoama keittolounas, joka alkaa hartaudella kello 12. Lounaan jälkeen voi jäädä jutustelemaan kahvikupin äärelle. Keskiviikkona on kahvitus kello 12 ja muuta ohjelmaa.
Nummen olkkarissa on SPR:n terveyspiste pari kertaa syksyllä ja kolme kertaa keväällä. Olkkarin tiloissa on nettipiste, jossa voi tulostaa ilmaiseksi. Neuvomme tarvittaessa netin käytössä. Olkkarissa voi lukea lehtiä tai ottaa luettavaa kotiin kirjojenvaihtopisteestä.
Nummen olkkarissa on paikalla diakoniatyöntekijä tai joku muu seurakunnan työntekijä. Jos haluat keskustella diakoniatyöntekijän tai papin kanssa henkilökohtaisesti tai hakea taloudellista avustusta, varaa aika ja sovi tapaaminen hänen kanssaan. Nummen olkkarissa voit tehdä ajanvarauksen, mutta luottamukselliset keskustelut ja avustusasiat hoidetaan muina aikoina ja luottamuksellisesti varatulla ajalla.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Vaasan suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.

diakoni
Palosaaren diakoniatoimisto, Toivonkulma, Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Palosaaren eläkeläisten piiri