Pääsiäisen kaupunkipyhiinvaellus

Pyhiinvaellus -logo

Vaasan kirkolta rauhallisia reittejä Huutoniemen kirkkoon

Lähde mukaan pyhiinvaellukselle toisena pääsiäispäivänä! Lähdemme liikkeelle Vaasan kirkon kryptasta noin klo 11.15 aloitusinfon ja pienen välipalan jälkeen. Sieltä kuljemme yhdessä noin neljän kilometrin matkan Huutoniemen kirkolle, missä saamme siunauksen elämänmittaiselle pyhiinvaellukselle ja nautimme yhteisen aterian.

Matka kulkee rauhallisia reittejä mm. Tammikaivon puiston halki. Matkalla on seitsemän pysäkkiä ja niiden väliset etapit kuljemme rauhallisesti, toiset taipaleet jutellen tai laulaen, toiset keskustellen sisimpämme kanssa. Elämme todeksi pyhiinvaelluksen teemoja yksinkertaisuus, vapaus, kiireettömyys, hiljaisuus, huolettomuus, jakaminen ja hengellisyys/henkisyys.

Saamme jättää kantamamme rukoukset Huutoniemen kirkon alttarille. Kaupunkipyhiinvaelluksen suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat pyhiinvaellusohjaaja Mirjam Silvén ja pastori Eva Thölix. Pyhiinvaeltajat siunaa pastori Timo Kaukomaa.

Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, monikulttuurisuustyö, Palosaaren - Gerbyn alue. IG @timokaukomaa, puhelinpäivystys ti-ke klo 13–15.

Työpaikkapappi, yhteiskuntatyö, naistyö, Palosaaren - Gerbyn alue.