Kirjapiiri

ma 11.4. klo 18.00 – 20.00
Kaari Utrio

Pieni seurakuntasali

Kirjapiirissä kokoontuu kirjojen ja lukemisen ystäviä, ja tapaamisia höystetään iloisella huumorilla!

Seurakunnan kirjapiiri kokoontuu kuukauden 2.maanantai 10.1. alkaen klo 18 - 20 pienessä seurakuntasalissa, Koulukatu 26. Kokoontumisen alussa hartaushetki ja pienen alustuksen jälkeen jokaisella on mahdollisuus kertoa kirjan herättämistä tunnoista ja tunnelmista. Vielä mahtuu mukaan.

11.4. Anna-Liisa Haavikko: Kaari Utrio
Kaari Utrion tarina on osa suomalaisen kirjallisuuden ja kustantamisen historiaa. Isä Untamo Utrio oli perustamassa Tammea ja äiti, toimittaja Meri Utrio, suomensi. Kaari Utrio ja hänen miehensä Kai Linnilä puolestaan perustivat Amanita-kustantamon. Utrion tarina kertoo kirjailijan työstä; sen ankaruudesta ja nautinnollisuudesta. Se on kertomus onnellisten loppujen naisesta, joka karikoista huolimatta katsoo ulapalle päin.

Tiedustelut: Mirjam Kallio puh. 040 717 3489 ja sähköposti mirjam.kallio55@gmail.com.
Käsiteltävät kirjat kevätkausi 2022:
10.1. Joel Haahtela: Hengittämisen taito
14.2. Delia Owens: Suon villi laulu
14.3. Anneli Kanto: Rottien pyhimys
11.4. Anna-Liisa Haavikko: Kaari Utrio
9.5. Oma lempirunoni, kokoonnutaan yhdessä myöhemmin sovittavaan lounaspaikkaan. Jokainen maksaa lounaansa ja runoillaan ruokailun jälkeen.

Linkki kustantajan kirjasivulle