Pyhiinvaelluspolun ja luontokirkon rakennustalkoot

la 11.9. klo 9.00 – su 12.9. klo 18.00

Sovitaan tapauskohtaisesti

Oletko aina halunnut mukaan kirkon rakennustalkoisiin? Nyt siihen olisi oiva tilaisuus.

Vaasan seurakuntayhtymä rakentaa entisen Vähänkyrön seurakunnan leirikeskuksen lähimaastoon, Kaukaluodolle noin kilometrin mittaisen, kaikille avoimen pyhiinvaelluspolun sekä penkit ja alttarin kirkkoon metsässä. Rakentaminen tapahtuu aamusta (n. klo 9) iltaan (n. 18 saakka) 11.-12.9. Mukaan mahtuu 20 talkoolaista.

Seurakuntayhtymä vastaa kuljetuksesta kohteeseen, muonituksesta sekä talkoolaisten vakuuttamisesta päivien ajan. Suurempaa erityisosaamista ei talkoolaisilta tarvita mutta on hyvä, jos raivaaminen, lapioiminen ja kantaminen sujuvat eikä huonompikaan sää pelota. Fyysisempien tehtävien lisäksi tarvitsemme muutaman henkilön avustamaan ruokien noutamisesta Alskathemmetistä sekä niiden tarjolle laittamiseen.

Sitovat ilmoittautumiset sekä mahdolliset tiedot erikoisruokavalioista 6.9. mennessä vaasan.vapaaehtoistoiminta@evl.fi.