Puikot ristissä verkossa

ti 11.5. klo 18.00 – 19.00
Iso vihreä lankakerä, jonka ympärillä ihmisiä. Lankakerän keskellä on vihreä risti. Heillä on käsissään neulepuikot, kahvikuppi ja pelikonsoli.

Microsoft Teams -kokous Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella Liity kokoukseen napsauttamalla tätä Lisätietoja | Kokousasetukset

Tule mukaan neulomaan netin kautta.

Joka tiistai kokoontuu Teamsin kautta neulomisesta innostunut ryhmä. Ota koneen tai puhelimen ääreen oma käsityö ja tule mukaan juttelemaan. Kokoontumisen lopuksi on hartaus.

Aiheet vaihtelevat ajankohtaisista aiheesta kuulumisten vaihtoon. Voit myös kysyä neuvoa neuletyöhösi tai neuvoa toisia.

Ennakkoilmoittaumista ei tarvita. Napsauta linkkia ja liity mukaan. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua tekniikassa tai liittymisessä.

diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.