SUORATOISTO: Lasten kauneimmat joululaulut

sinetti ja KJL logo
 Suomalaisen seurakunnan Youtube-kanava ja Sundom TV

Lasten kauneimmat joululaulut lähetetään suorana seurakunnan Youtube-kanavalla sekä Sundom TV:n kanavalla 951. Liity seuraan!

Mikäli haluat laulaa kauneimpia joululauluja kotonasi, hae oma vihkosesi Vaasan, Huutoniemen tai Palosaaren kirkosta. Vihkoja saatavilla 29.11. alkaen kirkkojen eteistiloissa niin kauan kuin niitä riittää.

Kanttorit Raita Viljakainen ja Johanna Välimäki, lastenohjaajat Sara Hakala, Hanna Seppälinna sekä Jaana Lyyski, viulisti Siiri Ojala ja cajonisti Gennadi Wolf, pappina Eva Thölix.

Suoratoisto: Esa Siltaloppi Media

********************

Anna joululahja, joka muuttaa lapsen elämän

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Lahjoita verkossa: www.kauneimmatjoululaulut.fi.

Tai lahjoita käyttämällä tilitietoja:

Saaja: Suomen Lähetysseura ry
Tilinumero: FI38 8000 1400 1611 30
viitenumero: 407 474 400 233 4570

Lahjoita haluamasi summa:
Mobile pay: 73315

Lahjoita tekstiviestillä: Lähetä viesti JOULU18, JOULU 36, JOULU 42
numeroon 16155 (arvo 18 e, 36 e, 42 e)

Linkki Youtube-kanavalle