SUORATOISTO Jussi Syren and The Groundbreakers

Huutoniemen kirkko

Joulukonsertti bluegrass-musiikin huipulta. Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti tunnustettu bluegrass-yhtye, jonka mukaansa tempaava musiikki yhdistettynä joulun sanomaan ei jätä ketään kylmäksi.

Uusien henkilörajoitusten vuoksi konserttiin voi osallistua vain seurakunnan Youtube-kanavalla!

Sastamalalaisen laulaja-mandolinisti Syrenin lisäksi yhtyeeseen kuuluvat kitaristi J.P.Putkonen, banjisti Tauri Oksala, sekä basisti Tero Mäenpää. Kaikki yhtyeen jäsenet laulavat harmonioita.

Yhtyeen julkaisut ovat saaneet huippuarvioita ympäri maailmaa ja edellisellä albumilla esiintyi viulistivieraana tuore Grammy-voittaja Michael Cleveland. Yhtyeen kahdestoista albumi "Bluegrass Christmas" ilmestyy lokakuun lopulla ja Huutoniemen kirkon konsertista kuullaan kyseiseltä levyltä tuttuja jouluklassikoita, sekä uusia Syrenin kynästä lähtöisin olevia joulusävelmiä. Syksyllä 2021 yhtye lähtee esiintymismatkalle Yhdysvaltoihin World of Bluegrass-tapahtumaan Raleighiin North Carolinaan, joka kerää viikon aikana kymmenien tuhansien yleisön. Samalla bändi tekee kolmen viikon konserttikietueen seitsemässä Yhdysvaltain osavaltiossa. Tänä vuonna yhtye esiintyi Raleighin tapahtumassa virtuaalisena.

Linkki seurakunnan Youtube-kanavalle

Vaasanpuistikko 3 E