Pyhäinpäivän iltakirkko

Seurakunnan Youtube-kanava

Tervetuloa pyhäinpäivän iltakirkkoon seurakunnan Youtube-kanavan ja Sundom TV:n kautta. Iltakirkossa sytytetään kynttilät vuoden aikana kuolleiden ja hautaan siunattujen 295 seurakuntalaisen muistolle. Tilaisuudessa lauletaan virret 338, 600 ja 30. Musiikissa palvelevat Arto Ristolainen (urut), Tarja Viitanen (laulu ja flyygeli) ja Erica Nygård (huilu). Nimiä lukevat Pirjo Sparf ja Mauri Öljymäki, rukouksessa ja kynttilöiden sytyttämisessä palvelevat diakonit Erja Kahl-Huhtamäki ja Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen. Puhe Tuija Storbacka ja liturgia Maaria Perälä. Kirkonpalvelijana on Kim Granholm. Tilaisuuden taltioinnista vastaavat Esa ja Niko Siltaloppi.

Klikkaa alla olevasta linkistä tai hae Youtube.comissa hakusanalla Vaasan suomalainen seurakunta tai televisiosta Sundom TV:n kanavalla 951.

Linkki seurakunnan Youtube-kanavalle