Hääyö

la 10.10. kello 00.00
Palosaaren kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Jälleen on mahdollista päästä vihille näppärästi Vaasan suomalaisessa seurakunnassa. Hääyö-tapahtumassa 10.10. vihitään pareja puolen tunnin välein kello 00-03 ja kello 17-21.

Ennen vihkimistä pappi keskustelee vihkiparin kanssa ja paperiasiat laitetaan kuntoon. Hääyössä ei ole pukukoodia vaan jokainen saa pukeutua juuri siten kuin itselle hyvälle tuntuu.? Kirkkoon on tervetullut isompi tai pienempi vierasjoukko. Vihkipareille seurakunta tarjoaa tarjoaa kuohuvaa ja kakkua?.

Vihkitilaisuudesta on paikalla ottamassa valokuvia ammattikuvaaja. Kuvat voi maksusta lunastaa omaan käyttöönsä. Mikäli antaa seurakunnalle kuvien käyttöoikeuden, saa kuvat maksutta itselleen.

Vihkiparin pitää suorittaa avioliiton esteiden tutkinta omassa kotiseurakunnassaan vähintään viikkoa ennen Hääyötä ja tuoda todistus esteiden tutkinnasta mukanaan Hääyöhön. Tutkinta vie aikaa viikon, minkä jälkeen todistus esteiden tutkinnasta lähetetään pariskunnalle kotiin.?Esteettömyystodistus on voimassa neljä kuukautta.

Avioliitolle voi tapahtumassa pyytää avioliiton siunaamista. Maistraatissa solmitusta avioliitosta otetaan vihkimistodistus mukaan toimituskeskusteluun.

Mikäli rippikoulu on suorittamatta ja mielit vihille, ota yhteyttä seurakuntaan. Lisätietoa aikuisrippikoulun sivuilla.


Järjestäjä

Vaasan suomalainen seurakunta