Iltamusiikki

Tarja Viitanen
Vaasan kirkko

Tarja Viitanen trumpetti, Pauliina Hyry urut. Vapaa pääsy. Konsertti lähetetään myös Vaasan ruotsalaisen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Dir.mus., kuoronjohtaja, trumpetisti, musiikin monitoiminainen Tarja Viitanen on aloittanut kesäkuussa  Vaasan suomalaisen seurakunnan kanttorina. Viitanen on klassisen musiikin ammattilainen, joka hän on tehnyt pitkän uran Kirkkonummella erilaisten kuorojen ja vaskiyhtyeen kanssa.

Dir.mus. Pauliina Hyry toimii A-kanttorina Espoossa Leppävaaran seurakunnassa. Hän konsertoi aktiivisesti sekä soolourkurina että kamarimuusikkona muiden solistien ja kuorojen kanssa. Hyry on julkaissut kaksi urkulevyä. Hänen keskeisintä ohjelmistoaan ovat J.S. Bachin suuret urkuteokset ja romantiikan ajan urkumusiikki.

Linkki konserttiin ruotsalaisen seurakunnan Youtubekanavalla

G.F. Telemann: Air de trompette

J.S. Bach: Präludium Es BWV 552

J.B.G. Neruda: Konsertto Es