Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Tervetuloa mukaan toiminnallisesta piiristä kiinnostuneet.

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo Vaasanpuistikko 3 E, 2 krs, diakonian kokoushuone.
Erilaisilla myyjäisillä ja tapahtumilla kerätään tuottoa Tansaniaan toimitettavaksi.

diakoni
Vaasanpuistikko 3E
65100 Vaasa

Virkavapaalla 1.1. - 31.5.2020

Cross

Puikot ristissä

Puikot Ristissä
joka tiistai alkaen 7.1.2020

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja hyvää seuraa!