Lipaskeräys Yhteisvastuun hyväksi

Eri puolilla Vaasan kaupunkia

Ruokakaupoissa eri puolilla Vaasaa kerätään rahaa Yhteisvastuukeräykselle.

Yhteisvastuukeräyksen kohteena on tänä vuonna perheiden ja vanhemmuuden tukeminen Suomessa ja Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysmaissa.
Vapaaehtoiseksi kerääjäksi voi ilmoittautua netissä vapaaehtoistyö.fi tai suoraan diakoniatyöntekijöille.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, pe klo 9-11. Vastaanotto 8.1.2020 lähtien keskiviikkoisin kello 9-11 tai varaa aika puhelimitse.

Cross

Puikot ristissä

Puikot Ristissä
joka tiistai alkaen 7.1.2020

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja hyvää seuraa!