Valoisa huominen -tapahtuma

Vaasan kirkko

Valoisa huominen -tapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Valoisa huominen -tapahtumassa keskustellaan Yhteisvastuukeräyksen 2020 teemasta, joka on vanhemmuuden tukeminen. Illassa puhujavieraina ovat mm. Vaasan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Sami Saharinen, Pelastakaa Lapset Ry:n Vaasan yhdistyksestä Marion Lepistö ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Vaasan yhdistyksestä Annukka Nikkari.

Musiikkivieraana Kuula-opiston laulunopettaja Margaretha Nordqvist sekä Vaasan suomalaisen seurakunnan kuorot Sing The Joy ja lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos joht. Tuija Niemistö. Säestykset: Valtteri Tuomisto.

Myynnissä on Yhteisvastuutuotteita. Ohjelma 5 e, vapaa pääsy.

ma. diakoniajohtaja
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

ma. diakoniajohtaja 31.7.2020 asti

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, pe klo 9-11. Vastaanotto 8.1.2020 lähtien keskiviikkoisin kello 9-11 tai varaa aika puhelimitse.

vastaava tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, seurakuntalehti Loiston toimitussihteeri, joulu- ja pääsiäisohjelmat, mediapalvelu, kirkolliset Vaasan Ikkuna

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Eri puolilla Vaasan kaupunkia

Lipaskeräys Yhteisvastuun hyväksi

Ruokakaupoissa eri puolilla Vaasaa kerätään rahaa Yhteisvastuukeräykselle.