Valoisa huominen -tapahtuma

Vaasan kirkko

Valoisa huominen -tapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Valoisa huominen -tapahtumassa keskustellaan Yhteisvastuukeräyksen 2020 teemasta, joka on vanhemmuuden tukeminen. Illassa puhujavieraina ovat mm. Vaasan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Sami Saharinen, Pelastakaa Lapset Ry:n Vaasan yhdistyksestä Marion Lepistö ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Vaasan yhdistyksestä Annukka Nikkari.

Musiikkivieraana Kuula-opiston laulunopettaja Margaretha Nordqvist sekä Vaasan suomalaisen seurakunnan kuorot Sing The Joy ja lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos joht. Tuija Niemistö. Säestykset: Valtteri Tuomisto.

Myynnissä on Yhteisvastuutuotteita. Ohjelma 5 e, vapaa pääsy.

• Musiikki Musiikki

diakoniajohtaja
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa