Rivorera-mieskuoron konsertti

Vaasan kirkko

Virtuoosinen lauluyhtye Rivorera esittää Suomen yleisölle perinteisen georgialaisen musiikin helmiä.

Ohjelmisto koostuu georgialaisesta ortodoksisesta kirkkomusiikista "á capella" sekä kansanlaulusta osin perinteisillä soittimilla. Emäntänä Tuuli Kela.

Liput 25 e tuntia ennen ovelta, vain käteisellä.
Lippu.fi 22,50 e.

Perinteinen georgialainen polyfonia on yli 2000 vuotta vanha. Se on vanhempi, kuin kristinusko, josta tuli valtionuskonto Georgiassa vuonna 326. Georgialainen perinteinen kansanlaulu "Chakrulo" valittiin Voyager-avaruusluotaimen musiikkikokoelmaan muiden musikaalisten mestariteosten lisäksi vuonna 1977. Igor Stravinski sanoi, että "Georgialainen polyfoninen laulaminen on tärkeämpää, kuin mikään muu nykyajan musikaalinen löytö". Kyseisen väittämän todistaa se fakta, että georgialainen polyfoninen laulaminen todettiin UNESCO:n aineettomaksi maailman kulttuuriperinnöksi vuonna 2001.

Osta lippu

Vaasan kirkko

Joulu, loisteesi luo - Ylioppilaskuoron ja Renascentin joulukonsertti

Vaasan ylioppilaskuoro ja Renascenti-kuoro järjestävät yhdessä joulukonsertin, jonka johtavat György Kadar ja Anne Tienhaara.

Bock's Corner

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Huutoniemen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Tilaisuus on seurattavissa livelähetyksenä osoitteessa pohjalainen.fi