Nuortenleiri 13-20 -vuotiaille.

Österhankmon leirikeskus

Nuortenleiri 13-20-vuotiaille Österissä

Tule mukaan rovastikunnalliselle nuortenleirille Österiin!

Mikä ihmeen rovastikunta?
Isonkyrön rovastikunnan muodostavat Vaasan, Mustasaaren, Laihian, Vähänkyrön ja Isonkyrön seurakunnat. Eli osallistujia on tulossa useammasta seurakunnasta.

Mikä ihmeen nuortenleiri?
Nuortenleiri on 13-20 vuotiaille suunnattu viikonloppu Österhankmon leirikeskuksessa. Leirillä tehdään kaikenlaista kivaa kuten pelaillaan, ulkoillaan, vietetään aikaa yhdessä, katsotaan leffaa ja tehdään yhteistä messua. VAROITUS: LEIRILLÄ ON MAHDOLLISUUS TUTUSTUA UUSIIN IHMISIIN JA SAADA UUSIA KAVEREITA!

Mikä ihmeen Österi?
Österi on Vaasan seurakuntayhtymän omistama nykyaikainen leirikeskus, oikealta nimeltään Österhankmon leirikeskus, osoitteessa Kuxvägen 125, Österhankmo. Leirikeskuksen huoneissa on omat vessat ja suihkut, ja muutenkin kaikki nykyajan mukavuudet mitä elämiseen tarvitsee.

Mitä tämä kaikki kustantaa?
25€. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla. Leirimaksu voidaan palauttaa, jos perut ilmoittautumisesi viikkoa ennen leirin alkua.
Jos sinulla on vaikeuksia maksamisen kanssa, niin voit ilmoittautua leirille oman seurakuntasi nuorisotyönohjaajan kautta.

Tiedustelut: Kristiina Brisk-Mosander puh. 044 480 8248, Tiia Tervonen puh. 044 480 8246.

Vaasan suomalainen seurakunta,

Huutoniemen kirkko