Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Tule kuulemaan Yhteisvastuukeräyksen kohteena olevan Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandan pakolaisleirillä. Kahvit klo 18 alkaen.
Lisäksi tietoa alkavasta Yhteisvastuukeräyksestä.

Kirkon Ulkomaanapu tukee Ugandassa laadukasta koulutusta, kestäviä toimeentulomuotoja ja rauhantyötä. Työ on kasvanut merkittävästi viime vuosina Ugandan nopeasti kasvaneiden pakolaismäärien vuoksi.

Kirkon Ulkomaanapu Ugandassa

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, pe klo 9-11. Vastaanotto 8.1.2020 lähtien keskiviikkoisin kello 9-11 tai varaa aika puhelimitse.

Huutoniemen kirkko

Avoimet ovet Huutoniemen sähköautoradalla