Vieläkö mietit mitä antaisit lahjaksi?

Rewell Center

Tule jouluostoksille, kun Lähetyssoppi myy tuotteitaan Rewell Centerissä lauantaina 14.12. ja 21.12. klo 10 - 16. Myyntipöydällä on laaja valikoima käsin kudottuja villasukkia ja muita lahjatuotteita.

Tervetuloa myös ostoksille myös itse lahjapuotiin osoitteessa Kauppapuistikko 4. Lähetyssoppi on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10 - 17

Lahjaan käyttämäsi rahat menevät kokonaisuudessaan lähetystyöhön eripuolille maailmaa. Pannaan hyvä kiertämään.

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.

Huutoniemen kirkko

Äiti Teresa - piiri

Käsitöitä ja kahvittelua Huutoniemen kirkon alakerrassa.