Miesten saunailta

Alskathemmetin leirikeskus

Toimintaa miehille

Sauna lämpimänä 16,30 alkaen, iltapala 18 alkaen (3,50 €) ja mielenkiintoinen alustus tai ohjelma alkaa 18.45. Ilta päättyy hartauteen klo 20. Saunailtaan järjestetään kuljetus sitä tarvitseville seurakunnan pikkubussilla, lähtö klo 16.45 Koulukatu 26 edestä, paluu tilaisuuden jälkeen. Kaukomaa.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.

Vaasan kirkko

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Vuorikeskus, Vuorikatu 2 - 4

Torstaituokio

Hartaushetki, musiikkia ja päiväkahvit. Torstaituokio on avoin kaikille eläkeläisille. Tervetuloa!