Vox Luminum ja Vocal Puutarha -kuorojen joulukonsertti

Tervetulosanat Valtteri Tuomisto

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Liput 22 e palvelupalkkioineen ennakkoon, 25 e ovelta mikäli lippuja jäljellä. Lipunmyynti: www.tiketti.fi/haikaisevankirkas

Sing The Joy ja soitinyhtye - L. Heikkilän Missa Concordiae

Gospelkuoro Sing The Joy & orkesterin konsertti: Lasse Heikkilän Missa Concordiaen eli Sovinnon messun. Vapaa pääsy, ohjelma 5 e.