Parkkipäiväkerho

Hietalahden seurakuntakoti

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh. 044 4808 253

Parkkipäiväkerhon aikana voit hoitaa omia asioitasi tai vaikka virkistäytyä ja lapsesi on parkkipäiväkerhossa, jossa seurakunnan lastenohjaajat ovat lasten kanssa. Parkkipäiväkerho kokoontuu joka perjantai samaan aikaan vauvamuskarin kanssa Hietalahden seurakuntahuoneistossa, Pitkäkatu 77. Mikäli lapsesi on parkissa koko mahdollisen ajan, on hänelle hyvä laittaa mukaan pienet eväät. Ilmoittaudu kerhoon torstaisin klo 16 mennessä tekstiviestillä. Arja Koukkari p. 044 4808 253.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila