Omaishoitajien puurojuhla

Koulukatu 26-28

Tervetuloa omaishoitajat ja -hoidettavat puurojuhlaan ma 9.12. klo 13 isoon seurakuntasaliin Koulukatu 28.

Joulupuuro ja torttukahvit. Mukana juhlassa pastori Tuija Storbacka, kanttori Leena Lohikoski-Ojala ja diakonissa Johanna Båtman.
Tiedustelut Johanna Båtman puh. 044 4808261.

diakonissa
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Keskikaupungin pohjoinen osa, Kotiranta, Vöyrinkaupunki, Metsäkallio, Böle, Suvilahti, Korkeamäki, Vanhasatama. Omaishoitajat. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ti 9 - 11.

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Vaasanpuistikko 3 E

Bungo-piiri

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Tervetuloa mukaan toiminnallisesta piiristä kiinnostuneet.