Puikot Ristissä

Kauppapuistikko 4

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.

Kohtaamispaikka on avoin joka tiistai klo 17 alkaen paitsi syyslomaviikolla 42.

Ota mukaasi keskeneräinen käsityö, tai tule opettelemaan yhdessä uutta kanssamme. Nuorisotilan tiloissa voi pelailla erilaisia pelejä. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Puikot ristissä -kohtaamispaikassa mukana ovat lähetyssihteeri Riitta Pohjanpalo, nuorisotyönohjaaja Tiia Tervonen ja diakonissa Minna Hirvilammi.

ma. diakonissa
Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Kirkon Keskusteluapu Diakoniavastaanotto tiistaisin ajanvaruksella 7.1.2020 alkaen @minnadiakonissa

Cross

Puikot ristissä

Puikot Ristissä
joka tiistai alkaen 7.1.2020

Koulukatu 26-28

Kirkon Ulkomaanavun työ Ugandassa sanoin ja kuvin

Kirkon Ulkomaanavun työstä Ugandassa kertoo Laihian seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, joka on käynyt tutustumassa työhön viime syksynä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja hyvää seuraa!